Chocolate Lava Cakes طرز تهیه کاپ کیک مغزدار شکلاتی

کاپ کیک های مغزدار شکلاتی یکی از خوشمزه ترین شیرینی هایی اســت که میتوان از آن لذت برد اما پیدا کردن یک کاپ کیک خوشمزه و ســالم کار سختی اســت مگر اینکه خودتان دست به کار شوید.

به نقل میهنی ها و به نقل از بدونیم؛ شاید ابتدا فکر کنید درست کردن کیک مغزدار شکلاتی کار سختیه اما خیلی راحت می تونید این کیک ها رو چه با هم زن و چه بدون هم زن درست کنید. هر دوش خوشمزه و بی نظیر میشه.

مواد لازم:

  • ۱۱۰ گرم شکلات تلخ یا شیرین
  • ۲ عدد تخم مرغ + ۲ عدد زرده تخم مرغ
  • نصف فنجان کره
  • ۱/۳ فنجان شکر
  • ½ قاشق چای خوری وانیل
  • ¼ فنجان آرد

دستور تهیه:

کره را تکه تکه کرده و شکلات ها را خرد کنید.

Chocolate Lava Cakes 3 طرز تهیه کاپ کیک مغزدار شکلاتی

سپس کره ها و شکلات ها را داخل ظرفی ریخته و روی ظرف آبی که در حال جوشیدن اســت قرار دهید تا کاملا ذوب شود.

زمانی که کره و شکلات ها کاملا ذوب شدند وانیل را اضافه کرده سپس از روی حرارت بردارید و هم بزنید.

طریقه بدون هم زن

اگر هم زن ندارید یا نمی خواهید از ظرف دیگری اســتفاده کنید این طریقه را ادامه دهید: تخم مرغ ها را بشکنید و همراه با زرده تخم مرغ به مخلوط کره و شکلات آب شده اضافه کنید. برای هم زدن تخم مرغ ها از هم زن دستی یا قاشق اســتفاده کنید.

شکر را اضافه کرده و دوباره با هم زن دستی یا قاشق خوب هم بزنید.

Chocolate Lava Cakes 1 طرز تهیه کاپ کیک مغزدار شکلاتی

طریقه با هم زن

اما اگر هم زن دارید این طریقه را انجام دهید: ابتدا تخم مرغ ها و شکر را خوب هم بزنید تا پف کند و حجم آن سه برابر شود. (حدود ۵ دقیقه)

سپس مخلوط کره و شکلات ذوب شده را در حالی که هم زن طریقهن هست آرام آرام به مواد اضافه کنید.

Chocolate Lava Cakes 4 طرز تهیه کاپ کیک مغزدار شکلاتی

مرحله آخر که در هر دو طریقه یکسان اســت: در این مرحله آرد را اضافه کنید و هم بزنید.

فر را روی دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت طریقهن کنید. سپس ظروف رمکین که همون قالب های سرامیکی هستن رو آماده کنید. ابتدا داخلشون رو با کره چرب کنید و کمی آرد بزنید. سپس آن را تکان دهید تا لبه های فنجان هم کاملا آردی شود. به مدت نیم ساعت بگذارید قالب ها در دمای اتاق بماند.

Chocolate Lava Cakes 5 طرز تهیه کاپ کیک مغزدار شکلاتی

کیک ها را به مدت ۸ تا ۹ دقیقه در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت می پزیم. مراقب باشید که کیک ها بیشتر از این داخل فر نمونن چون دیگه لاوا کیک نمیشه بلکه تبدیل به کیک شکلاتی مرطوب میشه.

بعد از این که کیک ها رو از فر درآوردیم و سرد شدند با دقت از قالب خارج میکنیم.

آشپزی لدت بخشه وقتی هر چی بخوای در بخش آشپزی توما داری
جدیدترین و بهترین طریقه ها و مطالب در مورد آشپزی و خانه داری
این آموزش و آشپزی از سایت توما انتشار بافته