خورشت خلال یکی از خورشت های اصیل ایـــرانی و همچنین خورشت سنتی کرمانشاهی های عزیزه که طعم و مزه اش واقعا حرف نداره … این خورشت تقریبا شبیه قیمه اس البته لپه نداره و به جاش داخلش از خلال بادوم و زرشک اســتفاده میشه و البته از نظر خوشمزگی چیزی از قیمه کم نداره و میتونه باهاش رقابت کنه… پیشنهاد میکنم حتما این خورشت رو تو خونه درست کنین و مطمئن باشین عاشقش میشین.

 خلال 2 540x540 طرز تهیه خورشت خلال مرحله به مرحله • میهنی ها

خورشت خلال

مواد لازم برای تهیه خورشت خلال

  • ۳۰۰ گرم گوشت خورشتی
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۳/۴ پیمانه خلال بادام
  • ۱/۲ پیمانه زرشک
  • ۱ قاشق سوپ خوری گلاب
  • ۲۰ گرم کره
  • ۲ الی ۳ عدد لیمو عمانی
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • نوک قاشق چایخوری دارچین
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
 لازم برای تهیه خورشت خلال  540x540 طرز تهیه خورشت خلال مرحله به مرحله • میهنی ها

مواد لازم برای تهیه خورشت خلال

مراحل تهیه خورشت خلال

ابتدا پیاز رو خورد کرده یا رنده میکنیم و با روغن تفتش میدیم تا طلایی بشه و بعد بهش زرچوبه میزنیم و گوشت هایی که قیمه ای خورد کردیم رو به پیاز اضافه میکنیم. برای این خورشت هم میتونین از گوشت گوسفندی و هم از گوشت گوســاله اســتفاده کنین اما به نظر من گوشت گوسفندی لذیذتره.

 کردن گوشت به پیاز 540x540 طرز تهیه خورشت خلال مرحله به مرحله • میهنی ها

اضافه کردن گوشت به پیاز

حالا گوشت و پیاز رو تفت میدیم تا گوشت تغییر رنگ بده بعد ربمون رو اضافه میکنیم. من در این مرحله کمی فلفل هم به مواد اضافه کردم.

 کردن رب 540x540 طرز تهیه خورشت خلال مرحله به مرحله • میهنی ها

اضافه کردن رب

رب رو هم تفت میدیم تا هم سرخ بشه و هم مزه خامیش از بین بره. و رنگش باز بشه. خوب تفت دادن رب گوجه باعث میشه تا در نهایت خورشت خوش طعم تر و خوش رنگ تری داشته باشیم.

 دادن رب  540x540 طرز تهیه خورشت خلال مرحله به مرحله • میهنی ها

تفت دادن رب

حالا حدود ۳ الی ۴ لیوان آب به خورشتمون اضافه میکنیم و ۲ تا ۳ عدد لیمو عمانی هم داخلش میندازیم و اجازه میدیم تا گوشتمون بپزه. من معمولا بعد از یک ساعت لیمو عمانی هارو از خورشت درمیارم تا خورشتم تلخ نشه.

 کردن آب 1 540x540 طرز تهیه خورشت خلال مرحله به مرحله • میهنی ها

اضافه کردن آب

تا خورشتمون میپزه بهتره برای یه ساعت خلال بادوم رو تو مقدار کمی آب و زعفرون خیس کنیم تا کمی نرم بشه.

 کردن خلال بادام 540x540 طرز تهیه خورشت خلال مرحله به مرحله • میهنی ها

خیس کردن خلال بادام

وقتی گوشت پخت و آب خورشت هم کمتر شده بود خلال بادوم، کره و نمک رو به خورشت اضافه میکنیم. و اجازه میدیم تا حدود نیم ساعت با هم بپزن.

 کردن بادام 540x540 طرز تهیه خورشت خلال مرحله به مرحله • میهنی ها

اضافه کردن بادام

بعد در نیم ساعت آخر پخت زرشکی که خوب شستیم، پودر دارچین و گلاب رو هم اضافه کرده و اجازه میدیم تا مزه ها خوب به خورد هم برن.

 کردن زرشک 540x540 طرز تهیه خورشت خلال مرحله به مرحله • میهنی ها

اضافه کردن زرشک

بعد از اینکه خورشت خوب جا افتاد و روغن انداخت حاضره. پیشنهاد میکنم روغن این خورشت رو خیلی کم نریزین چون پر روغنش خوشمزه تره.

 افتادن خورشت 540x540 طرز تهیه خورشت خلال مرحله به مرحله • میهنی ها

جا افتادن خورشت

دیگه خورشت خوشمزه ما آماده اســت و میتونیم سطریقه کنیم … نوش جان

 خلال 540x540 طرز تهیه خورشت خلال مرحله به مرحله • میهنی ها

خورشت خلال

آشپزی لدت بخشه وقتی هر چی بخوای در بخش آشپزی توما داری
جدیدترین و بهترین طریقه ها و مطالب در مورد آشپزی و خانه داری
این آموزش و آشپزی از سایت توما انتشار بافته