خیلی خوبه هر از گاهی میوه هایی که تو یخچال باقی موندن رو کمپوت کنیم تا علاوه بر اینکه از خراب شدن اونها جلوگیری از خواص بی نظیر میوه ها هم بهره مند بشیم. به نظر من یکی از خوشمزه ترین کمپوت ها، کمپوت گلابیه حتی گاهی خوشمزه تر از خود گلابی هم هست چون بافتش خیلی لطیفه، پس به جای اینکه کمپوت های کارخونه ای که مملو از مواد نگه دارنده هستن رو بخریم خیلی راحت کمپوت های خوشمزه رو تو خونه بپزیم و ازشون لذت ببریم.

 گلابی 540x540 طرز تهیه کمپوت گلابی مرحله به مرحله • میهنی ها

کمپوت گلابی

مواد لازم برای تهیه کمپوت گلابی

  • ۴ عدد گلابی
  • ۳ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱ قاشق غذاخوری گلاب
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه
  • ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو طبیعی

مراحل تهیه کمپوت گلابی

ابتدا باید گلابی هارو پوست کنده و به ابعاد دلخواه ببریمشون دقت کنین که پوست و قسمت دونه ها کاملا جدا بشن.

 کردن گلابی 540x540 طرز تهیه کمپوت گلابی مرحله به مرحله • میهنی ها

خورد کردن گلابی

دو لیوان آب و دو قاشق سرکه رو داخل یه کاسه بزرگ میریزیم و هر کدوم از گلابی هارو که پوست کندیم و خورد کردیم فوری داخل کاسه مخلوط سرکه و آب میذاریم تا تغییر رنگ ندن. سرکه باعث میشه تا گلابی ها کدر نشن.

 گلابی در مخلوط آب و سرکه 540x540 طرز تهیه کمپوت گلابی مرحله به مرحله • میهنی ها

خواباندن گلابی در مخلوط آب و سرکه

حالا داخل یه قابلمه یک لیوان آب، شکر و آبلیمو رو میریزیم و همش میزنیم تا شکر کمی مخلوط بشه و حرارت رو هم متوسط میکنیم. مقدار شکر هم میتونین بر طبق ذائقه تون کمتر یا بیشتر بریزین.

 کردن شکر 1 540x540 طرز تهیه کمپوت گلابی مرحله به مرحله • میهنی ها

اضافه کردن شکر

بعد گلابی هارو که حدود دو الی سه دقیقه داخل مخلوط آب و سرکه موندن از کاسه درشون میاریم و میریزمشون داخل قابلمه و در قابلمه رو هم میبندیم تا گلابی ها نرم بشن و بپزن. دقت کنین که مخلوط  آب و سرکه داخل کاسه رو باید بریزین دور و فقط گلابی هارو بریزین تو قابلمه.

 گلابی در آب 540x540 طرز تهیه کمپوت گلابی مرحله به مرحله • میهنی ها

ریختن گلابی در آب

گلابی ها خیلی زود و حدود یک ربع الی ۲۰ دقیقه ای میپزن و نرم میشن و اگه بیشتر روی حرارت بمونن شکلشون رو از دست میدن. پس گاهی چکشون کنین و وقتی به حد دلخواهتون نرم شدن دیگه کمپوت حاضره در یکی دو دقیقه نهایی گلاب رو هم اضافه کنین تا کمپوتتون مزه دار بشه.

در این مرحله اگه دوست داشتین شربت کمپوتتون غلیظ تر باشه میتونین گلابی ها رو درشون بیارین و بذارین شربت کمی بجوشه تا غلیظ بشه. البته به نظر من شربت کمپوت هر چقدر رقیق تر باشه کمپوت دلچسب تره.

1507372457 198  گلابی 540x540 طرز تهیه کمپوت گلابی مرحله به مرحله • میهنی ها

پختن گلابی

حالا کمپوت ما حاضره و باید اجازه بدین تا سرد بشه و بعد از سرد شدن میتونیم داخل ظرف در بسته بذاریم و در یخچال نگهداریش کنیم و وقتی خوب خنک شد سطریقه کنیم … نوش جان

 گلابی 2 540x540 طرز تهیه کمپوت گلابی مرحله به مرحله • میهنی ها

کمپوت گلابی

آشپزی لدت بخشه وقتی هر چی بخوای در بخش آشپزی توما داری
جدیدترین و بهترین طریقه ها و مطالب در مورد آشپزی و خانه داری
این آموزش و آشپزی از سایت توما انتشار بافته