وب‌سایت سوران: براونی یکی از انواع مختلف کیک هایی می باشد که آنهایی که دل باخته کاکائو می باشند، قادر نیستند از این کیک بگذرند. در این مطلب شیوه پخت یک دسر مناسب با براونی شکلاتی و بستنی و کره بادام زمینی را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

  • کره (بدون نمک) ۱۰ قاشق سوپخوری
  • شکر ۱و ۱/۴ فنجان
  • پودر کاکائو (شیرین نشده) ۳/۴ فنجان + ۲ قاشق سوپخوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ (سرد) تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
  • آرد نصف فنجان
  • بستنی وانیلی ۱ لیتر
  • کره بادام زمینی نصف فنجان
  • عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری

 

1331083 233 ساندویچ براونی با کره بادام زمینی و بستنی

طرز تهیه:

۱-فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت (۱۶۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید و ۲ قالب ۲۰ سانتی متری فلزی مربع شکل را با کاغذ روغنی بپوشانید به صورتی که دنباله های آن از بغل ظرف آویزان باشد.

۲-کره، شکر، پودر کاکائو و نمک را در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت یا روغن دان مخلوط کنید. کاسه را روی یک قابلمه آب در حال غل زدن قرار دهید تا یک قابلمه دو جداره درست کنید. کره را گاهی هم بزنید تا حل شود و مخلوط نرم و یکدست شود و آنقدر داغ شود که نتوان به آن دست زد. کاسه را بردارید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.

۳-با یک قاشق چوبی یا کاردک پلاســتیکی عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام خوب هم بزنید.

۴-زمانی که خمیر خوب مخلوط شد و براق و غلیظ شد، آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود. نیمی از خمیر را در یکی از قالب های آماده شده بریزید و نیمی دیگر را در قالب دیگر.

 

1331084 559 ساندویچ براونی با کره بادام زمینی و بستنی

۵-براونی ها را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در آن فرو می کنید با کمی خرده نان بیرون بیاید در فر بپزید. براونی ها باید کمی شل و نپخته باشند تا وقتی منجمد می شوند گاز زدن آنها سخت نباشد. براونی ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید در قالب بمانند و روی یک توری بگذارید تا کاملاً خنک شوند.
بستنی را کلاً ۲۰ ثانیه و در دو دوره ی ۱۰ ثانیه ای در ماکروویو قرار دهید و بین هر دوره هم بزنید تا کمی نرم شوند. به قسمت نکات مراجعه کنید.

۶-زمانی که براونی ها هنوز در قالب هستند، بستنی نرم شده را روی یکی از براونی ها بمالید. کره بادام زمینی را قاشق قاشق روی بستنی بگذارید سپس با یک چاقو یا کاردک بستنی و کره بادام زمینی را در همدیگر بپیچانید.

 

1331085 622 ساندویچ براونی با کره بادام زمینی و بستنی

۷-دو لبه ی کاغذ روغنی آویزان قالب براونی دوم را بگیرید و براونی را از قالب بیرون بیاورید و روی لایه ی بستنی و کره ی بادام زمینی قرار دهید تا شکل یک ساندویچ بزرگ پیدا کند.

۸-قالب را با پوشش پلاســتیکی بپوشانید و حداقل ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی سفت شود.

 

1331086 692 ساندویچ براونی با کره بادام زمینی و بستنی

۹-زمانی که سفت شد پوشش پلاســتیکی را بردارید و ساندویچ براونی و بستنی را روی یک تخته قرار دهید. با یک چاقوی دندانه دار براونی را به ۸ ساندویچ کوچک مربع شکل تقسیم کنید. ساندویچ براونی و بستنی را بلافاصله سرو کنید یا آنها را تک تک داخل پوشش پلاســتیکی بپیچید و تا موقعی که می خواهید سرو کنید در فریزر قرار دهید.

نکته:

۱-برای نرم کردن بستنی بایستی کمی هنر به خرج بدهید. سعی نکنید بستنی را ۲۰ ثانیه پشت سر هم در ماکروویو قرار دهید وگرنه بیش از حد نرم می شود. هدف ما این اســت که بستنی را آنقدر نرم کنیم که راحت روی براونی مالیده شود نه اینکه آنقدر نرم شود که زود آب شود و بچکد.

 

1331087 345 ساندویچ براونی با کره بادام زمینی و بستنی

۲-اگر فقط یک قالب ۲۰ سانتی متری دارید هم می توانید این دستور آشپزی را اجرا کنید. نصف خمیر را در قالب بپزید و بگذارید براونی خنک شود سپس آن را از قالب بیرون بیاورید. این براونی لایه ی رویی ساندویچ شما می شود. سپس دوباره کف قالب کاغذ روغنی بیندازید و نیمه ی دوم خمیر را در آن بپزید که در قالب می ماند و روی آن بستنی می ریزید و ساندویچ براونی و بستنی را درست می کنید.

داغترین اخبار و رویداد های ایـــران و خارج
این مطلب در این ساعت از سایت توما در بخش خبری ارســال گردیده اســت
این بخش شامل خبر های ورزشی نیز میباشد
میتوانید خبر فوق را به اشراک بگذارید