ماهنامه سفره ایـــرانی – بیتا منوچهری: با این پیتزا یک صبحانه متفاوت را تجربه میکنید.

 میزان سرو: ۶ نفر

مواد لازم:

  • آرد: ۵۰۰ گرم
  • خمیر مایه: ۱۰ گرم
  • آب: یک و یک دوم پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: ۸ الی ۹ قاشق سوپ خوری
  • سس گوه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
  • دانه کنجد: ۴ قاشق سوپ خوری

مواد لازم رویه:

  • پنیر ماتزرلا (رنده شده): ۲۰۰ گرم
  • سوسیس (خرد شده): ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • برگ آویشن تازه: ۴ الی ۵ عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

 

 1406012 755 برای صبحانه، پیتزا بپزید!
طرز تهیه:

۱٫ آرد، خمیر مایه، آب و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را ورز دهید و سپس روی آن را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا ور آید و حجم آن دو برابر شود. خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید.

 

۲٫ دستان خود را چرب کرده و هر گلوله خمیر را کف یک قالب پیتزا پهن کنید. روغن زیتون و سس گوجه فرنگی روی خمیرها بمالید.

 

۳٫ مقداری دانه کنجد روی آنها بپاشید. پنیر ماتزرلای رشته شده روی آنها بپاشید و سوسیس خرد شده را پخ شکنید.

 

۴٫ پیتزاها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.

 

۵٫ هنگامی که سوسیس ها کمی برشته شدند، آنها را از فر در آورید. روی هر یک تخم مرغ بشکنید و برگ آویشن تازه، نمک و فلفل بپاشید.

 

۶٫ پیتزاها را حدود ۵ الی ۶ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا تخم مرغ ها بپزد. سپس آنها را برش داده و سرو کنید.

داغترین اخبار و رویداد های ایـــران و خارج
این مطلب در این ساعت از سایت توما در بخش خبری ارســال گردیده اســت
این بخش شامل خبر های ورزشی نیز میباشد
میتوانید خبر فوق را به اشراک بگذارید