مجله سرآشپز:

مواد مورد نیاز:

  • گوجه سبز: ۱ کیلوگرم
  • برنج (خیس شد۹: ۲۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  • لپه (خیس شده): ۷۵ گرم
  • لوبیا قرمز (خیس شده): ۷۵ گرم
  • پیاز (خلالی خرد شده): ۲ عدد
  • سبزی آش (خرد شده): ۱ کیلوگرم
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • نعنا خشک: ۲ قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع: به میزان لازم

 1310551 614 طرز تهیه آش گوجه سبز

 

طریقه پخت:

۱٫ لوبیا قرمز را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا نیم پز شود، بعد لپه را به آن افزوده و به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. سپس برنج، گوشت چرخ کرده (از قبل با مقداری روغن، سیر و کمی پیاز تفت دهید)، سبزی آش (مخلوطی از تره، جعفری، نعنا و گشنیز)، نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و بگذارید تا برنج نیم پز شود.

۲٫ گوجه سبز را به مواد اضافه کرده و به پخت ادامه دهید.

۳٫ تابه ای را روی حرارت قرار دهید و پیاز را به همراه مقداری روغن درون آن تفت دهید تا سبک شود. سپس آن را به همراه نعنا خشک به مواد بیفزایید و بگذارید تا جا بیفتد و همه مواد پخته شود.

۴٫ آش آماده شده را درون ظرفی بریزید و با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین و سرو کنید.

داغترین اخبار و رویداد های ایـــران و خارج
این مطلب در این ساعت از سایت توما در بخش خبری ارســال گردیده اســت
این بخش شامل خبر های ورزشی نیز میباشد
میتوانید خبر فوق را به اشراک بگذارید