khoreshgoshtvalobia طرز تهیه خورش گوشت و لوبيا

طرز تهیه خورش گوشت و لوبیا

مواد لازم:

شیره توت سفید نصف پیمانه
زردچوبه یک قاشق سوپخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
گوشت سردست گوسفندی ۵۰۰ گرم
لوبیا سفید و سیب زمینی و نعنا خشک از هر کدام ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را به تکه‌های درشت خرد کرده و بشویید. لوبیا سفید را که از شب قبل خیس کرده‌اید همراه گوشت، پیاز، سیب‌زمینی، زردچوبه، نمک و فلفل بگذارید مانند آبگوشت بپزد. وقتی خورش به جوش آمد شعله را ملایم کرده تا خوب پخته شود. به علت طبع سرد لوبیا سفید، سیب‌زمینی را از ابتدا درون خورش بریزید تا له شود. در صورت تمایل می‌توان در کنار این خورش از شیره توت سفید استفاده کرد. برای تزیین خورش از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده کنید.