eskach morgh طرز تهیه اسکاچ مرغ

طرز تهیه اسکاچ مرغ

مواد لازم:

سس فلفل ۱ قاشق مرباخوری
تخم بلدرچین ۱۰ عدد
کنجد به میزان لازم
مرغ خام چرخ کرده ۳۰۰ گرم
سس خردل ۱ قاشق مربا خوری
پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

در یک ظرف مرغ را همراه با مقداری کنجد و سس فلفل و سس خردل به علاوه نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. تخم بلدرچین را آب پز نمایید و پوست آن را جدا کنید. از مواد مخلوط شده به اندازه ی یک قاشق سوپخوری بردارید و دور تخم بلدرچین قرار دهید. سپس آن را در تابه سرخ کنید.