lobiapizza طرز تهیه پیتزا پته ( تره آستارایی )

طرز تهیه پیتزای پته ( تره آستارایی )

مواد لازم:

پنیر ماتزورلا ورقه ای ۸۰ گرم

پنیر پارمیزان ۸۰ گرم ( پودر )

فلفل دلمه ای رنگی برای تزیین به مقدار لازم

دمای فر ۲۲۰ درجه سانتی گراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت

ترکیبی از تره ، جعفری ، گشنیز و پیازچه ۴۰۰ گرم جمعا ۸۰۰ گرم )

روغن زیتون یا کره گیاهی ۱۰۰ گرم

پوره گوجه فرنگی ( سس گوجه ) به مقدار لازم

نمک ، فلفل ، پودر میخک ، جوز هندی و زردچوبه به مقدار لازم

آب غوره یا آب لیمو ، آب نارنج و آبشنال به مقدار لازم

خمیر پیتزای دو پخت ۱ عدد

برنج ( نصف پیمانه ) یک ساعت قبل در ۲ برابر حجم آب خیس شده باشد

پیاز ۱ عدد متوسط اسلایس شده

تخم مرغ ۱ عدد کامل

سبزی ( اسفناج ۴۰۰ گرم

طرز تهیه:

۱- سبزیجات مخلوط کاملا شسته داخل آبکش
۲- ۳ قاشق روغن داخل ماهی تابه شعله کم که کم کم زیاد شودپیا ز اسلایس شده داخل آن ریخته به طور یکنواخت پخش شده تفت داده شود پس از نرم شدن کمی زرد چوبه زده سپس سرد شود .۳- یک پیمانه آب داخل قابلمه ریخته روی گاز تا بجوشد ، شعله ملایم شده سپس سبزیجات خرد شده داخل آن ریخته حرارت ملایم شود تا کم کم پخته شود و زیاد تغییر رنگ ندهد و مدام هم زده و سپس آبکش ریخته تا آبش گرفته شود .
۴- آب سبزیجات داخل قابلمه برگردانده شود برنج در آب خیس خورده را داخل قابلمه و در حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد .
۵- سبزیجات آب گرفته روی تخته کار گذاشته کمی ساطوری شده داخل قابلمه برنج برگردانده و توام با هم پخته و هم می زنیم سپس کمی میخک پاشیده و هم زده کمی جوز هندی رنده کرده هم می زنیم به محض پخته شدن برنج و سبزیجات و مقدار بیشتری از روغن را داخل مواد ریخته سپس آب غوره یا آب لیمو یا آب نارنج را بر اساس سلیقه ریخته هم زده چند جوش که خورد سپس نمک و فلفل را می ریزیم و هم زده و امکان می دهیم که کاملا مغز پخت شده و غذای ما جا بیافتد . سپس مواد را داخل ماهی تابه پیاز داغ کرده و هم می زنیم و مدتی مجال جا افتادن را می دهیم . سپس تخم مرغ سالم را هم زده و به مواد توام با هم زدن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود .۶- سپس خمیر پیتزا را برداشته روغن را با قلم مو روی آن پخش کرده بعد از آن سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و بعد از آن مواد پخته شده را روی آن ریخته یکنواخت پخش می کنیم روی آن کمی جوز رنده کرده سپس مابقی روغن را ریخته روی مواد پنیر پارمیزان پاشیده و روی آن پنیرماتزورلا اسلا یس شده و در نهایت فلفل دلمه ای رنگی را تزیین می کنیم و طبقه وسط فر ۱۰ الی ۱۵ دقیقه پخته تا ترد و طلایی شود .

منبع: groohashpazi.blogfa.com