processed Untitled 5 طرز تهیه کاچی

طرز تهیه کاچی

مواد لازم:

آب حدود ۷ لیوان

گلاب ۱ لیوان

پودر هل ۱ قاشق مرباخوری

پودر پسته و دارچین برای تزئین

آرد ۳۰۰ گرم ( برنج و گندم )

کره ۲۰۰ گرم

شکر ۲۰۰ گرم

 

طرز تهیه:

آرد ها را به همراه کره و روغن روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا شکر آب شود بعد زعفران آب کرده و گلاب را افزوده و حرارت را خاموش می کنیم بعد آن را به آرد و روغن افزوده اگر آب نیاز داشت دوباره آب اضافه می کنیم تا کمی رقیق شود بعد روی حرارت می گذاریم تا روغن بیفتد. در آخر پودر هل را افزوده حرارت را خاموش کرده در ظرف می ریزیم و بعد با پودر پسته و دارچین تزئین می کنیم .

 

منبع: groohashpazi.blogfa.com