kishesfenajopanir طرز تهیه کیش اسفناج و پنیر

طرز تهیه کیش اسفناج و پنیر

مواد لازم:

آرد دو پیمانه
کره چهار قاشق سوپخوری
آب سرد به میزان لازم
نمک یک قاشق چایخوری

مواد لازم برای رویه:

 پنیر پیتزا ۵۰ گرم

مواد لازم برای سس سفید:

 کره دو قاشق سوپخوری

شیر یک و نیم پیمانه

 آرد یک قاشق سوپخوری

 نمک و فلفل به میزان لازم

 اسفناج یک کیلوگرم

پیازچه ۱۰ شاخه

 کره سه قاشق سوپخوری

 هویج دو عدد

 پنیر لیقوان ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

هویج‌ها را رنده کرده و در کره تفت دهید. پیازچه را خرد و به هویج اضافه کنید. اسفناج را هم خرد کرده و با هویج تفت دهید. وقتی آب اسفناج کشیده شد از روی حرارت برداشته و پنیر لیقوان خردشده را به آن اضافه کنید.

آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و کره را ریخته و با نوک انگشتان مخلوط کنید. بعد آب سرد را تا جایی اضافه کنید که خمیر صافی به دست آید و به دست نچسبد. خمیر را در قالب گردی پهن کنید در ظرفی آرد و کره را با هم بزنید تا سس غلیظی درست شود، بعد نمک و فلفل بزنید. سس را به مخلوط اسفناج اضافه کرده و هم زده و بعد روی خمیر پهن کنید و روی آن پنیر پیتزا ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید  تا پنیر طلایی شود.