1frrew3224 طرز تهیه آبگوشت دودار

طرز تهیه آبگوشت دودار

مواد لازم:

بادمجان  ۳ عدد

زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری

کشک ۵۰۰ گرم

روغن‌ مایع ،نمک و فلفل

نخود  ۲۰۰ گرم

لوبیا چیتی ۱۰۰ گرم

گوشت سردست  ۱ کیلو

پیاز متوسط  ۲ عدد

طرز تهیه:

حبوبات را حتماً از شب قبل بخیسانید. اگر زمان باشد بهتر است که یک روز خیسانده شود و یک روز هم در دستمال مرطوب بماند تا آنزیم بازدارنده حبوبات تغییر کند و به واسطه تغییر این آنزیم، هضم و جذب پروتئین آن آسان تر شود.

گوشت را به قطعه‌های درشت برش داده ،حبوبات را با یک پیاز، گوشت و مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملاً بپزد.

بادمجان‌ها را پوست گرفته، نمک زده و به مدت نیم ساعت در آبکش قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. سپس آنها را شسته، خشک کرده و به صورت حلقه‌های دو سانتیمتری برش دهید و در آبگوشت بریزید.

هنگامی که بادمجان نیم پز شد، یک  پیاز دیگر را رنده کنید.  زردچوبه را در مقداری روغن تفت دهید پیاز را بیفزایید و تفت دهید. سپس به همراه نمک و فلفل به آبگوشت اضافه کنید. کمی از آبگوشت را در کشک بریزید کاملا”‌مخلوط کنید تا رقیق و یکدست شود و به آبگوشت اضافه کنید. پس از اضافه کردن کشک ۲۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند. در ظرف مورد نظر ریخته سرو کنید.