sabzipolo طرز تهیه سبزی پلو

طرز تهیه سبزی پلو

در این مطلب از مجله آنلاین میهنی ها طرز تهیه سبزی پلو را آماده کرده ایم. سبزی پلو یکی از غذا های محبوب و بسیار خوشمزه ایرانی است..

مواد لازم:

گوشت ماهیچه ۷۵۰ گرم

روغن ۲۰۰ گرم

زعفران سائیده یک قاشق مرباخوری

برنج ۱ کیلو گرم

سبزی پلو (تره – جعفری – شبت – گشنیز – کمی شنبلیله ) ۱٫۵ تا ۲ کیلوگرم

طرز تهیه:

برنج را قبلا خیس می کنیم سبزی را به دقت تمیز می نمائیم و میشوئیم داخل آبکش می ریزیم تا آب آن برود ، گوشت را جداگانه می پزیم بطوریکه بعد از پختن یک ملاقه آب داشته باشد .

سبزی را خرد می کنیم و برنج را آبکش می کنیم ولی کمی دان تر بر می داریم . ته دیگ را دو تا سه قاشق روغن آبکرده ونصف لیوان آب می ریزیم ، برنج داخل آبکش را کم کم در دیگ می ریزیم و سبزی خرد کرده را به تدریج لای برنج می پاشیم و گوشت را لای پلو می گذاریم . سه تا چهار قاشق روغن آبکرده را با آبگوشت مخلوط می کنیم ، عرق برنج را که گرفتیم ، آبگوشت و روغن را روی برنج می دهیم و برنج را در فر یا روی شعله دم می کنیم .

هنگام کشیدن پلو زعفران سائیده حل شده در آب جوش را با کمی پلو مخلوط می کنیم و روی دیس می دهیم و کمی روغن داغ کرده روی پلو می دهیم .

می شود لای سبزی پلو را هنگام دم کردن یک دسته سیر تازه تمیز کرده بگذاریم .

سبزی پلو را بدون گوشت می توان آماده نمود و می شود وقتی مغز برنج نرم شد سبزی را در دیگ بریزیم و بلافاصله دیگ را از روی آتش بر داریم و در آبکش بریزیم و مطابق دستور دم کنیم.