geraten morgh kadu طرز تهیه گراتن باقلا و سیب زمینی

طرز تهیه گراتن باقلا و سیب زمینی

مواد لازم:

قرص عصاره گوشت مرغ ۱ عدد
سیر له شده ۱ حبه کوچک
پنیر چدار رنده شده یک سوم پیمانه
پنیر پارمزان ۲ قاشق سوپخوری
آویشن تازه خرد شده ۱ قاشق سوپخوری (یا پودر آویشن یک چهارم قاشق چایخوری)
باقلای از غلاف خارج شده ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
کره ۳۰ گرم
آرد ۱ قاشق سوپخوری
شیر ۱ پیمانه (۲۵۰ میلی لیتر)

طرز تهیه:

باقلای از غلاف در آورده را داخل آب در حال جوش بریزید و بدون گذاشتن در ظرف دو دقیقه آن را بجوشانید. سپس در آبکش بریزید و زیر آب سرد بشویید و به راحتی آن ر از پوست نازک آن خارج کنید.
سیب زمینی ها را به تکه های دو سانتیمتری خرد کنید و داخل قابلمه آب در حال جوش بریزید. در ظرف را نگذارید و اجازه دهید بپزند تا نرم شوند. سپس به آرامی در آبکش خالی کنید تا آب آن برود.
کره را در تابه کوچکی آب کنید و آرد را به آن اضافه نمایید و روی حرارت هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس از روی حرارت بردارید و به آرامی شیر را به آن بیفزایید و هم بزنید تا غلیظ شود.
سپس پودر قرص عصاره مرغ، سیر له شده یا پودر سیر، پنیر چدار و نیمی از آویشن را به آن اضافه و به مدت یک دقیقه بپزید تا غلیظ شود.
باقلا و سیب زمینی را مخلوط کنید در ظرف نسوز کم عمقی بریزید و روی آن سس آماده را بریزید.
در آخر، پنیر پارمزان و باقیمانده آویشن را روی مواد پخش کنید و ظرف را در فری با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا ۳۰ دقیقه بپزد و روی مواد طلایی شود.