000 طرز تهیه گل پالدو

طرز تهیه گل پالدو

در این مطلب از مجله آنلاین میهنی ها طرز تهیه گل پالدو را آورده ایم..

گل پالدو یک دسر ایرانی است که تهیه آن بسیار راحت بوده و طعم بسیار بسیار لذیذی دارد..

مواد لازم:

شکر ۱/۴ پیمانه

گل‌محمدی ۱/۴ پیمانه 

آرد نصف پیمانه

شیر دو پیمانه

آب یک پیمانه

طرز تهیه:

آرد را تفت داده تا بوی آن گرفته شود. سپس بگذارید سرد شود. سپس آن را الک کرده با شیر و آب مخلوط ‌کنید و روی حرارت گذاشته‌ و مرتب هم بزنید بعد از ده دقیقه گل‌محمدی را به مخلوط اضافه کنید وقتی سفت شد شکر را هم‌زمان که هم می‌زنیم درون مواد می‌ریزیم تا کاملا سفت شود.