shirberenj11 طرز تهیه شیربرنج

طرز تهیه شیربرنج

مواد لازم:
برنج ۱ فنجان
شیر ۵/۱ کیلو
گلاب نصف فنجان
نمک نصف قاشق چایخوری
در صورت تمایل ۵۰ گرم خامه
پودر پسته برای تزئین ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
برنج را خوب شسته و بگذارید ۲ ساعت خیس بخورد ، تا برنج خوب پخته ولعاب بهتری بدهد . سپس آب برنج را از صافی رد کرده و با ۲ لیوان آب و نمک روی شعله ملایم کمی بپزید . شیر را اضافه کرده و بعد گلاب را هم بریزید تا شیربرنج پخته و کاملاً لعابدار شود . در این مرحله می‌توانید ۵۰ گرم خامه به شیر برنج اضافه کنید و آن را در ظرف موردنظر کشیده و بعد از ۲ – ۳ دقیقه روی آن را با پودر پسته تزیین کنید .
برای سرو آن می‌توانید از عسل ، مربا یا شیره انگور هم استفاده کنید .