toot طرز تهیه شیرینی توت

طرز تهیه شیرینی توت

مواد لازم:
بادام پوست گرفته چرخ کرده نیم کیلوگرم
پودر قند نیم کیلوگرم
گلاب یک استکان

طرز تهیه:
بادام و پودر قند رامخلوط می کنیم. گلاب را کم کم داخل بادام و پودر قند می ریزیم و بهم می زنیم تا مایه خمیر شود ولی زیاد شل نشود، کافی است که خمیر چسبندگی پیدا کند و موقع فرم دادن متلاشی نشود .
بعد از مایه گلوله های کوچکی باندازه یک فندق برمیداریم و با دست بشکل توت درست می کنیم و در شکر میغلطانیم و یک خلال پسته به انتهای آن فرو می کنیم و درون ظرف دردار محفوظ نگاه میداریم ( این شیرینی رانباید مدت زیادی نگه داشت چون خشک می شود ) بادام توت اگر در یاس خوابانده شود بهتر است .

منبع: groohashpazi.blogfa.com